reclame op uw broek? bezoek maffe
18cm brede broekspijp borduren

Reclame- of bedrijfslogo op broekspijp borduren?

Er zijn een aantal spelregels:

  • De broekspijp moet minimaal 18 cm breed zijn (zie foto). De broek mag niet d.m.v. uitrekken (stretch) uitgerekt worden tot 18 cm.
  • U neemt contact op met maffe. Wat is ongeveer de bedoeling? Hele pijp? Andere plek op broek? Alleen tekst (welke letterttype) en/of logo in welke kleuren?
  • U krijgt een voorbeeld en prijs vooraf waar u goedkeuring voor geeft.
  • U stuurt de broek naar mij op. Dan controleren we of deze broek inderdaad te borduren is. Geen skinny jeans en al helemaal geen leren broeken.
  • De betaling dient vooraf te gebeuren. Zodra deze binnen is, starten we met werkzaamheden. (Sorry het is niet anders)
  • Zodra de broek klaar is, wordt deze uiteraard netjes naar u teruggestuurd.

Eenvoudige uitleg hoe een en ander werkt

Om te beginnen, moet er een ontwerp worden gemaakt.

Is dit een eenvoudig stuk tekst, zoals het voorbeeld, dan is dit zo klaar. Maar moet er een logo en/of meerdere kleuren worden gebruikt, neemt het ontwerpen van het borduurpatroon ook enige tijd in beslag. Hier zijn eenmalige kosten aan verbonden.

Met de borduurmachine kunnen we maximaal vier keer een borduurvlak van 5 x 18 cm achter elkaar borduren. Dus totale lengte: 4 x 18 = 72 cm.

De broek moet dan vier keer in- en uit de machine worden gehaald. (Dit lange stuk kan niet in een keer namelijk). En ook moeten de delen exact op elkaar aansluiten.

We moeten de juiste kleuren garen installeren. Er moeten een aantal maatregelen worden genomen, zodat het borduurwerk er mooi op komt, etc.
Al deze zaken nemen tijd in beslag.

Kosten zijn over het algemeen: Ontwerp borduurpatroon, aantal meters draad, de tijd van maffe en klein stukje afschrijving van de borduurmachine

broek in borduur hoop